Accountant (32-40 uur)

Spreekt een zelfstandige rol als Accountant binnen een professioneel full service accountants- en advieskantoor jou aan? Ben je ondernemend, klantgericht en analytisch sterk en beschik je over een afgeronde AA/RA opleiding, aangevuld met 6-10 jaar ervaring binnen de accountancy? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wij zoeken iemand, die:

  • Over commerciële vaardigheden beschikt en in staat is de portefeuille uit te breiden;
  • Communicatief sterk is;
  • Tekeningsbevoegd is;
  • Minimaal 5 jaar ervaring heeft in een eindverantwoordelijke functie;
  • Affiniteit heeft met geautomatiseerde processen;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel heeft en betrokken is.

Wij zijn een jong, ambitieus en professioneel full service accountants- en advieskantoor, gevestigd in Hengelo (Ov). Wij richten ons primair op het MKB. Daarnaast verrichten we diverse adviesdiensten op het gebied van Corporate Finance en Business Valuation.

Persoonlijke betrokkenheid, servicegerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij onderscheiden ons door onze multidisciplinaire aanpak, waarbij we altijd streven naar het geven van maatwerkadvies en snelle reacties op vragen van klanten.

Wij bieden een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt een zelfstandige rol en ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je werkt in een multidisciplinair team binnen een zeer representatieve kantooromgeving. Dit alles onder uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig verzorgen van advies- en samenstelopdrachten, waarbij je tevens de leiding hebt over de samenstelopdrachten. Je bent eerste aanspreekpunt voor klanten en bent actief bezig met het onderhouden van relaties en hen aan de organisatie te binden. Verder fungeer je als klankbord voor de ondernemer over uiteenlopende financiële aangelegenheden en adviseert daarbij over interne beheersingsmaatregelen, automatisering en veranderprocessen binnen de organisatie. Je rapporteert je bevindingen en bespreekt de jaarrekening met de klant. Daarnaast begeleid en review je assistent accountants bij hun werkzaamheden. Je voert regelmatig acquisitiegesprekken en werkt nauw samen met andere disciplines binnen ons kantoor.

Bij interesse stuur je je cv en motivatie naar de heer I. Acar (werkenbij@acaraccountants.nl).